Bullitt

Morgenavond stap ik in Amsterdam in de nachttrein naar Kopenhagen; Erik stapt in Utrecht in, met zijn fiets. Woensdagochtend arriveren we; ik ga er een bakfiets kopen en terugfietsen. Ik ga proberen een reisverslag bij te houden. Hieronder alvast wat achtergrondinformatie.

De Bullit bakfiets die ik ga kopen is gebouwd op snelheid: aluminium frame, Shimano Alfine 8 versnellingen, en een voorovergebogen zit. Dat in tegenstelling tot de (overigens zeer solide uitgevoerde!) fietsen van bakfiets.nl, die veel meer stadsfiets zijn.

De Bakfiets.nl-fiets (die wordt het helaas niet) heb ik uitgeprobeerd bij Workcycles — prima winkel trouwens. De Bullitt (die het wel wordt) kon ik proberen bij Remy Sterken van Cyclomail — binnenkort hier te koop.

Het reisverslag zal (als de techniek het niet laat afweten) hier verschijnen.

1 Reply to “Bullitt”

 1. Hey Valentijn!

  Wat een te gek idee zeg, tot zojuist dacht ik dat ik al cool was om naar Sexbierum te fietsen van de zomer, maar die gedachte is nu vervlogen…
  Hoever is dat eigenlijk? 1000km fietsen ongeveer?

  Veel plezier en success, ik zal je blog er af en toe eens bijpakken!

  Gr,
  Henk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *