Archive for June, 2010

Hoera!

Wednesday, June 9th, 2010

Terug op Nederlandse bodem! En zowaar een internetverbinding op deze fantastische camping “Het Plathuis” in Bourtange. Meer nieuws volgt (eerst even eten koken). Meer nieuws: (more…)

Dag 6 (in de herhaling) en dag 7

Tuesday, June 8th, 2010

Hoewel er nog steeds geen goede internetverbinding is, is er nu wel een goed onderkomen (daarover zometeen), dus hier een wat uitgebreider verslag. (more…)

Dag 6

Tuesday, June 8th, 2010

We fietsten naar een camping bij Hemmoor; ons doel voor dag 7 is Sandsted (als ik de naam goed onthouden heb). Nadere berichtgeving ontbreekt bij gebreke aan een internetverbinding: ik moet een stuk lopen, om, in het zicht van een GSM-antenne, de verbinding op te kunnen bouwen.

Dag 4 / 5

Sunday, June 6th, 2010

Inmiddels zijn we alweer even op het Europese vasteland aangekomen: Duitsland. (more…)

Dag 2 – kopenhagen naar Præstø

Friday, June 4th, 2010

De eerste echte fietsdag. Spullen wat georganiseerder op de fiets gepakt; de meeste bagage zit op de Bullitt, maar dat is prima want het fietst prima. Bult op heeft Erik een aanzienlijk voordeel, maar dat maak ik bult-af dan weer goed. De maximaal behaalde snelheid: zo’n 45 kilometer per uur – met zoveel gewicht grenst dat aan het onaangename. (more…)

Dag 1

Thursday, June 3rd, 2010

Vanuit Amsterdam een plezierige treinreis gehad naar Kopenhagen. Eerste tien minuten van de reis besteed aan het opklappen van de bedden. In Utrecht Erik verwelkomd, en twintig minuten besteed aan het uitvinden van hoe de bedden weer naar beneden geklapt kunnen worden. (more…)